Om oss

VI HAR STORE

AMBISJONER

 

:Myhren Maskinservice ble etablert i 2008, og har siden den gang utvidet både horisonter og maskinpark.

 

Med utgangspunkt på Joramo i Lesja kommune i Nord-Gudbrandsdalen, strekker vår arbeidsplass seg fra Fåvang i sør til Berkåk og Rennebu i nord, og fra Atndalen i øst til Isfjorden og Eresfjorden i vest. Vi har med andre ord mye boltreplass, og trives godt med det!

 

 

SERVICE OG PÅLITELIGHET

- VÅR STYRKE

 

:Du ringer, vi kjører

Vi vil til enhver tid etterkomme dine behov så godt det lar seg gjøre, selv i en travel hverdag. En avtale med oss skal gjøre deg trygg på at du får det du har bestilt, til avtalt tid og gitt pris - og med et resultat som oppfyller de kvalitetskravene som er satt.

 

:Kompetanse gir kvalitet

Du som kunde hos oss, skal være trygg på at våre leiekjørere innehar all den kompetanse som trengs for å få jobben gjort.

 

:Tilpaskingsdyktig

Gjennom året varierer både oppdragsmengde og -type. Det gjør at også behovet for leiekjørere varierer. Vi har derfor fast vatle med sjåfører som leies inn ved behov, slik at vi til enhver tid kan gjennomføre oppdraget grundig og effektivt.

:Vi er Myhren Maksinservice

 

Selskapet ble startet av Ole Marius Myhren og Terje Myhren, som også driver selskapet i dag i tillegg til at de begge er maskinførere på fulltid.

 

Jomund Andgard er nå ansatt som sjåfør på fulltid. Ved behov trår også Ingolf Bjørnsaard og Håvard Torsgård.

MYHREN MASKINSERVICE, 2665 LESJA | mob.: 458 04 901

Copyright @ All Rights Reserved